27374588
Tvoja priča...

Tommy nastavlja priču koju volimo: emotivna poruka "Tommy zna što voliš" osvaja srca kupaca

Piše PROMO
18. lipnja 2024. - 13:54

Tommy nastavlja priču koju volimo: emotivna poruka "Tommy zna što voliš" osvaja srca kupaca

Trgovački lanac Tommy, domaći maloprodajni lider u 100% hrvatskom vlasništvu, nedavno je predstavio seriju reklamnih spotova pod sloganom ‘Tommy zna što voliš‘. Riječ je o nastavku priče započete 2022. godine velikom komunikacijskom platformom #TvojeMisto kojom Tommy slavi svoje kupce, a sada dodatno naglašava blisku povezanost s njima i razumijevanje njihovih potreba, što ovaj uspješni trgovački lanac izdvaja na tržištu već dugi niz godina.

Tvoja priča je i naša priča, naše misto je i #TvojeMisto…

Kampanja prikazuje sretne obiteljske i prijateljske trenutke, stvarajući toplu i emotivnu priču koja govori o tome kako su Tommy prodavaonice i njihovi proizvodi sastavni dio svakodnevice brojnih građana. Spotovi prikazuju obiteljska druženja, poput pečenja kolača i nedjeljnih obiteljskih ručkova, kao i sretne trenutke dječje igre i uživanje u ljetu – uz neizostavnu dozu tople i pozitivne emocije.

Svaki od TV spotova odražava vrijednosti zajedništva, obitelji i prijateljstva, uz ljubav prema domaćim proizvodima, što su ujedno i ključne vrijednosti branda. "Naši se kupci prepoznaju u ovim pričama koje su doista autentične i povezane s njihovim svakodnevnim iskustvima", pojasnili su iz Tommyja. "Tommy je oduvijek bio i ostao #TvojeMisto, jer razumije što kupci vole i jer je Tommy mjesto gdje se ljudi osjećaju dobro i rado vraćaju." 

                               

Više od 70% asortimana domaćeg porijekla

Jedna od najvećih snaga Tommyja je svježina asortimana voća, povrća, mliječnih i pekarskih proizvoda, svježeg mesa i ribe. Suradnja s lokalnim OPG-ovima i potpora hrvatskoj proizvodnji jedan je od strateških ciljeva ovog trgovačkog lanca, što potvrđuje podatak da je više od 70% asortimana domaćeg porijekla.

Tommy kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, prilagođavajući je potrebama i željama kupaca. Posebno su dobro prihvaćeni proizvodi robnih marki Delicato, Bondi i T!, koji spajaju povoljne cijene s visokom kvalitetom. Većina proizvoda pod privatnim markama Tommyja dolazi od renomiranih hrvatskih proizvođača, što jamči zdrav, svjež i domaći izbor.

S više od 228 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, u devet hrvatskih županija i gradu Zagrebu, trgovački lanac Tommy danas je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj s više od 611 milijuna eura prihoda u 2023. godini. Ovaj uspjeh nije samo rezultat brojki, već i vjernosti kupaca, što dodatno potvrđuje certifikat "Odabrale mame" za 2023. godinu. Prema ocjeni majki, Tommy je proglašen najboljim mjestom za obavljanje cjelovite kupnje u kategoriji internet trgovine hranom i pićem.

Pored toga, Tommy se ponosi svojim dugogodišnjim društveno odgovornim poslovanjem. Sponzorstva sportskih klubova, kulturnih, društvenih i humanitarnih događanja, institucija i pojedinaca, kao i projekti poput "Tommy studentske srijede" i "Tommy popust za umirovljenike" samo su neki od načina na koje Tommy vraća zajednici. Nedavno sponzorstvo Hajdukove kampanje za najmlađe navijače i članove kluba ‘Vridilo se rodit‘, čiji je cilj promocija pozitivnih sportskih vrijednosti kod djece, samo je jedan u nizu uspješnih primjera komunikacije sa zajednicom.

Tvoja priča je i naša priča, naše misto je i #TvojeMisto…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 23:46