StoryEditorOCM
Auto-motou korak s europom

Cupra novi model Terramar dovodi na hrvatsko tržište, doznajemo i cijenu ovog atraktivnog modela

Piše R. R.
13. rujna 2024. - 20:58

U sklopu America‘s Cup-a, jednog od najprestižnijih svjetskih sportskih događaja, početkom rujna Cupra je predstavila potpuno novi model Cupra Terramar, novog junaka marke za novo doba. U sklopu najveće proizvodne ofenzive sportski SUV pozicionira marku Cupra u žarište najbrže  rastućeg segmenta u Europi.

Dizajniran i razvijen u Barceloni, model Cupra Terramar proizvodit će se u Audi tvornici u Györu u Mađarskoj. Cupra Terramar je dostupan za narudžbu i u Hrvatskoj po početnoj cijeni izvrsno opremljenog modela od 38.618€, prve se isporuke očekuju početkom studenog ove godine.

image
Cupra

Trenutno su dostupna tri modela Cupra Terramar: 1.5 eTSI DSG 150KS, 2.0 TSI DSG 4Drive VZ 265KS i 1.5 e-Hybrid VZ 272KS. Do kraja godine očekuje se još jedan PHEV (e-Hybrid) ukupne snage od 204 KS, a početkom sljedeće godine i dodatni benzinski motor 2.0 DSG od 204KS.

Model Terramar možete birati u šest boja, jedinstvenih za ovu nekonvencionalnu marku, a mogućnost izbora dodatnih tri boja nudit će se također početkom sljedeće godine.

image
Cupra

- Uz Cupra Terramar, ne samo da povećavamo svoj portfelj proizvoda, nego istovremeno pomažemo marki Cupra u „odrastanju” odnoseći je u viši segment, novim kupcima i novim rastućim segmentima bez gubitka buntovnog i pustolovnog duha - rekao je Wayne Griffiths, izvršni direktor marke Cupra i dodao:

Vozilo koje dokazuje da je marka Cupra danas zrelija, samouvjerenija na svom putu i puno sigurnija u svoj identitet, no ikad do sad, a sve to bez kompromisa u pogledu pustolovnog duha i autentičnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 20:58