StoryEditorOCM
Auto-motoFINANCIRANJE

Istraži rabljene Suzuki godišnjake pod tvorničkom garancijom, doneseš 7.800 eura i voziš Vitaru kući, bez banke!

Piše Sponzorirani članak
1. listopada 2024. - 13:09

Tražiš novije rabljeno vozilo koje je pouzdano, ne troši puno, jeftino je za održavati i još uza sve lijepo izgleda? Imamo odličnu ponudu za tebe!

Istraži rabljene Suzuki godišnjake pod tvorničkom garancijom i sa vrlo malo prijeđenih kilometara, ekonomične potrošnje i zaista jeftinog održavanja.

image
Suzuki

Iz ponude izdvajamo gotovo novu i bogato opremljenu Suzuki Vitaru 1,4 GL+ koju pored klasičnih načina plaćanja doslovno možeš preuzeti već danas, tako da doneseš prvu od tri jednake rate po 7.800 eura. Drugu ratu donosiš tek za godinu dana, a treću godinu iza. Jednostavno, bez banke i bez kamata!

Da, dobro ste pročitali. Ne trebate nositi vaše platne liste, ne zanima nas vaš bonitet, kreditna sposobnost... Doneseš prvu ratu i kući ideš s Vitarom!

Ova ponuda plaćanja u tri godišnje rate je primamljiva prilika i za sve taksi vozače ili vlasnike flote koji traže pouzdana vozila s malom potrošnjom, a uskoro moraju prijeći na Euro 6 normu. Također, strankama nudimo mogućnost zamjene vašeg starog vozila za novo ili novije rabljeno.

image
Suzuki

Posjeti već danas ATT Suzuki salone u Splitu i Dubrovniku ili Perfekt-auto Suzuki u Šibeniku i Zadru te se uvjeri zašto je već godinama Suzuki najčešći izbor fizičkih kupaca u Hrvatskoj, a posebno u Dalmaciji.

Pouzdano & povoljno. Suzuki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 13:11