StoryEditorOCM
Auto-motoZAŠTITA OD VRUĆINE

Što ako osjetite neugodan miris iz klima uređaja u autu? Jeste li znali za ovo dugme? Jednostavno je...

Piše automoto sd
2. lipnja 2024. - 11:25

Dok se živa u termometru diže, sve veći broj vozača poseže za klima uređajem u automobilu koji će ih zaštiti od vrućine i sparine tijekom vožnje, piše N1.

Klima uređaj u automobilu Božji je dar tijekom dugih sparnih vožnji. Ali, sve ima rok trajanja pa ni klima uređaji nisu izuzetak. Naravno, postoji šansa da će vas klima uređaj izdati baš u trenutku kad ga najviše trebate i ostaviti vas samo s opcijom otvaranja prozora ili, još gore, neugodnim mirisom u automobilu. 

Kako doskočiti ovom problemu, objasnila je TikTokerica @master_driver666. Ona je podijelila svoje prilično jednostavno i isplativo rješenje koje obećava da će eliminirati neobične mirise iz automobila.

- Ako se u automobilu osjeti miris kada uključimo klima uređaj i učinak hlađenja nije dobar, otvorite pretinac ispred suvozačevog sjedala - kaže ona i objašnjava da se unutra nalazi prekidač koji će omogućiti da sami i vrlo brzo dođemo do filtera klima uređaja, piše N1.

Pokazala je i kako izvaditi filter i zamijeniti ga novim, za koji kaže da ne košta previše, ali i pokazala nekoliko drugih korisnih trikova. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 11:26