StoryEditorOCM
DalmacijaNAPETO U HRVACama

Načelnik protiv čelnika mladeži: Odrađuju nečiju šporku igru. No kako nemaju argumenata, onda su pribjegli lažima

11. siječnja 2017. - 20:24
bosnjake.JPG

Predsjednik i dopredsjednik Mladeži HDZ-a u Hrvacama Ante Doljanin i Ivan Kotromanović u srijedu su priopćili kako su podnijeli ostavke na te dužnosti, nezadovoljni ponašanjem HDZ-ova načelnika te općine Dinka Bošnjaka, koji, kako kažu, sustavno blati i pokušava diskreditirati župnika u Hrvacama fra Nevena Pavlinušića. Tim povodom su napisali i svoje priopćenje.

- Krenuli su nešto rano s mojim blaćenjem. Ma i nije to čudno, izbori su pred vratima – direktno, bez previše premišljanja, kazao nam je Dinko Bošnjak, načelnik općine Hrvace, na naš upit.

O prozivanjima dvojice čelnika Mladeži HDZ-a Hrvace.

– Nevjerojatno su mi te prozivke, stoga sam podnio i kaznenu prijavu zbog ovog prozivanja, policija već radi svoje, pogotovo što je navodno hakirana i web-stranica Općine. Pa neka pravna država radi svoje, neka se utvrdi tko što radi, tko koga proziva i tko laže – rezolutan je načenik Bošnjak.

Zašto su se "mladci" HDZ-a okrenuli protiv njega, Bošnjak je i za to imao spreman odgovor:

– Odrađuju nečiju šporku igru. No kako nemaju argumenata, onda su pribjegli lažima. Zaprepašten sam i sam bio kada sam čuo optužbe od Doljanina, i obitelj mu je zgrožena ovim njegovim ispadom, a mene pogotovo rastužuje što taj momak baš puno i nije radio kao čelnik Mladeži. Linčina je, a sada očito potpomaže moje rušenje. No u petak će organizacija HDZ-a imat sastanak, pa ćemo odlučiti tko će na čelu Mladeži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:12