StoryEditorOCM
ObalaRASPRAVA S PJACE

HDZ-ov partner žestoko opalio po Miru Bulju koji ga je nazvao žetončićem: ‘Pojeo je tisuće bifteka na račun građana‘

Piše Iva Ivanac
11. travnja 2024. - 16:03
Hrvoje Zekanović na predstavljanju liste HDZ-a i koalicijskih partnera za 9. izbornu jedinicuLuka Gerlanc/Cropix

Sinjski gradonačelnik i nositelj Mostove kandidacijske liste u 9. izbornoj jedinici Miro Bulj na konferenciji za medije koja se u četvrtak ujutro održala u Zadru prozvao je Hrvoja Zekanovića (Hrvatska demokršćanska stranka), HDZ-ova koalicijskog partnera na državnoj razini i u Gradu Šibeniku.

Zekanović je u trenutku konferencije prolazio preko Narodnog trga, zadarske Pjace, a Bulj je uperio prstom u njega govoreći kako je taj HDS-ovac "žetončić koji je držao tu Vladu i kriminalnu hobotnicu". 

No, Zekanović nije želio ostati dužan Bulju.

- To je čovjek koji je upropastio Sinj zadnje tri godine i koji je u Zagrebu pojeo tisuće bifteka plaćenih državnim novcem, može se pokriti po ušima. Neka se Sinjani zapitaju tko ih vodi.

Znaju li da je Bulj otvarao veterinarski centar, a ne veteranski? Ta činjenica najbolje govori o kvaliteti sinjskog gradonačelnika - kazao je Zekanović dodajući kako je "Bulj u oporbi, a tamo će i ostati". 

- Kad već proziva druge, zašto ne prozove kolege iz vlastite stranke: Petrova za gradnju kuće s tvrtkom s kojom je tijesno surađivao kao gradonačelnik ili Grmoju za distribuciju državnih novaca u aferi Mreža - zaključio je HDS-ovac. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:51