StoryEditorOCM
ObalaLUKSUZNE VILE

Investitor iz Londona širi biznis u Dalmaciji: Nakon ‘Sedam sestrica‘ u Kaštelima, gradit ću i zgrade u Splitu i Solinu. Još da naučim hrvatski...

20. studenog 2020. - 15:42
Joseph Isaac Sternlight i Nikolina Perković, voditeljica ureda i administracije tvrtki u Hrvatskoj, ispred objekta 'Glavičine' u SolinuPrivatni Album

Na kaštelanskom tržištu nekretnina ovoga su trenutka, među ostalima, zapažene luksuzne vile u Kaštel Gomilici, ponuđene na prodaju i najam.

U javnost su plasirane kao projekt "Sedam sestrica" jer njih sedam čine kompleks, no prodaju se i iznajmljuju, po želji klijenata, odvojeno. Investitor ovog projekta, u koji je uloženo 2,7 milijuna eura, je tvrtka ADDL Kaštela u vlasništvu obitelji Josepha Isaaca Sternlighta iz Londona.

Pokazalo se, međutim, da to nije ni prvi, a ni jedini projekt ovog investitora na širem splitskom području. Realizirani i najavljeni projekti, pokazuju, naime, da je prisutan više godina te da ima dugoročne planove, makar ih je bilo teško i naslutiti, imajući u vidu investitorovo iskustvo u dolasku.

- U Hrvatsku sam došao 2008. godine kad su cijene ne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:54