StoryEditorOCM
ObalaSTRUČNI TRANSFER

Jedan od najomiljenijih dalmatinskih liječnika iznenada napustio bolnicu, pacijenti su šokirani: ‘To je veliki gubitak‘

Piše Šibenski.hr
18. listopada 2023. - 15:26

Teško se Šibenčani mire s činjenicom da gradsku bolnicu napušta jedan od omiljenih liječnika i najcjenjenijih stručnjaka, specijalist ortoped dr. Danijel Pilipac, koji će, kako smo o tome pisali, karijeru nastaviti u bolnici u Biogradu na Moru.

Dr. Pilipac je, sudeći po broju komentara na našim društvenim mrežama, imao vrlo dobar odnos sa svojim pacijentima, koji su, nema sumnje, ostali zatečeni odlukom o promjeni radne sredine i prelasku u ortopedsku ustanovu u Zadarskoj županiji.

Facebook nam je "zatrpan“ brojnim komentarima na njegov odlazak, a mi smo izdvojili one najzanimljivije:

- Svaka mu čast i nek ide dalje, zaslužija je, a njegovi kolege npr. starci koji stagniraju razvoj mladih...na njihovu dušu – napisala je Biljana.

- Odličan doktor, a prije svega veliki čovjek! Neka ide tamo gdje će ga cijeniti i gdje može napredovati! Svakako ON nije na gubitku, već šibenska bolnica. Sretno Danijel – kazala je Anita.

- Čestitam doktoru Pilipcu. Šteta za nas pacijente u Šibeniku – napisala je Mira.

- Fantastičan doktor, sve najbolje u daljnjem radu... Biograd dobio vrhunskog stručnjaka i čovjeka – istaknula je Sandra.

- Odličan doktor i veliki čovik. On nije ništa izgubija, tamo će itekako biti cijenjen, a šibenska bolnica je itekako puno izgubila – napisala je Maja.

- Sritno mu u daljnjem poslu – poručila je Zlatka.

- Šteta za šibensku bolnicu, a dobitak Biogradu. Sretno dr. Pilipac – napisala je Ana.

- Nedoknadiv gubitak izvrsnog ortopeda i čovika – naglasio je Josip.

- Odličan doktor, šteta što odlazi – napisao je Petar.

Inače, dolaskom šibenskog liječnika, biogradska Specijalna bolnica kompletirala je kadar od 14 ortopeda, a zanimljivo je da ih nekolicina, baš poput dr. Pilipca, putuje na posao iz udaljenijih gradova, poput Splita, Sinja, Knina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 22:11