StoryEditorOCM
Obalaokolnosti se istražuju

Na ulici u Splitu pretučen turist iz Poljske, završio je u bolnici sa slomljenom kosti lica. U Makarskoj napadnuta dvojica Austrijanaca, jedan je teže ozlijeđen

Piše Dalmacija SD
3. kolovoza 2022. - 11:00
Split, 270219. Teska prometna nesreca sa dvoje stradalih motociklista na krizanju ulice Domovinskog rata i Slobode. Nasradao je vozac i suputnica na motociklu kada im je oduzeta prednost prolaska na raskrizju. Hitna pomoc brzo je dosla na mjesto dogadjaja, policijski ocevid je u tijeku.Duje Klaric/Cropix/Cropix

Zaprimljena je informacija da je liječnička pomoć u splitskoj bolnici pružena muškarcu koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu (prijelom kosti lica).

Utvrđeno je da se radi o 22-godišnjem državljaninu Poljske koji je prema do sad prikupljenim informacijama i saznanjima tjelesno napadnut u noći 2. kolovoza oko 3 sata na ulici u Splitu. Kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja je u tijeku.

Nadalje, liječnička pomoć je 1. kolovoza pružena dvojici austrijskih državljana od kojih je 22-godišnjak lakše, a 25-godišnjak teže ozlijeđen (lom kosti nosa) kada su tjelesno napadnuti iste noći na ulici ispred ugostiteljskog objekta u Makarskoj. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:41