StoryEditorOCM
Obalakrenulo je

Pozitivna priča iz Dalmacije: evo kako je 26-godišnji Emanuel Stojanov uspio pokrenuti neobičan posao i zaposliti sam sebe

19. srpnja 2021. - 10:02
Emanuel Stojanov se nada da će mu prihodi omogućiti da zaposli još jednog radnika tipa psihologa ili sličan profil pogodan za posao s ljudskim potencijalima i tako sam postane poslodavacLuka Gerlanc/Cropix

– Posao je krenuo! – rekao nam je sredinom prošlog tjedna pun ushićenja i elana 26-godišnji Emanuel Stojanov iz Drage kod Biograda na Moru.

O njemu smo pisali u proljeće ove godine, kada je odlučio na jedinstven način sam sebi naći radno mjesto u jednom ne baš tako raširenom biznisu u nas – employer brandingu. U slobodnom prijevodu to bi bilo brendiranje poslodavca kako u očima svojih zaposlenika, tako i privlačenju novih.

Jedinstven je bio i način na koji je ovaj dojučerešnji menadžer za goste ("concierge") hotela u Londonu i Kini skupio novac za otvaranje obrta i kupnju najosnovnije opreme i inventara. Pokrenuo je crowdfunding kampanju i oslonio se uglavnom na pratitelje svoga Linkedin profila. Novac je ubrzo počeo stizati.

Lista prioriteta

– Sve zajedno u ova tri i ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:11