StoryEditorOCM
ObalaGOTOVA DO 2027.?!

U 17 godina izgradili samo tri kilometra brze ceste do Omiša! A ministar Butković zavidnom brzinom daje nova obećanja...

Piše Vinko Vuković
3. listopada 2023. - 13:30
”Brza cesta u cijelosti mora biti završena do 2027. godine, vjerujem da će i prije”, kazao je nekidan Oleg Butković. ”Do 2025. fazno ćemo kompletno izgraditi cijelu dionicu”, rekao je lani...Paun Paunović/HANZA MEDIA

Oni koji ga poznaju uvjeravaju nas kako Oleg Butković uopće nije budala. Niti je glup. Priznaju, međutim, kako se i njima ponekad čini kako nisu u pravu.

Ministar mora, prometa i infrastrukture ne bježi od mikrofona i novinarskih pitanja. Uvijek je na raspolaganju. I nikad, ali baš nikad, neće reći da nešto ne zna. Ili da možda nije siguran. Da bi se neki plan, koliko god dobar bio, a njegovi su svi takvi, mogao izjaloviti.

Za ovu prigodu izvući ćemo tek dvije Butkovićeve izjave. Nećemo ići u daleku prošlost, jedna je od nekidan, a druga od prije godinu dana. A obje su dane na istu temu: gradnja i dovršetak splitske obilaznice, odnosno brze ceste od Splita do Omiša.

Omiška izjava

Evo prve izjave. Dana je 24. ožujka 2022., službeno ju je prenijela HINA, državna novinska ag...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:14