StoryEditorOCM
Obalaodlične vijesti

Veliki projekt za Solin konačno se bliži kraju: ‘Ispričavam se zbog kašnjenja vrtića, ali sada ćemo moći upisati svu djecu‘

Piše Mia Sesartić
22. veljače 2021. - 12:44
Ravnateljica 'Cvrčka' Anđela Biuk i gradonačelnik Dalibor Ninčević ispred zgrade koja bi se trebala otvoriti početkom ožujkaBožidar Vukičević/Cropix

Dvaput objavljivani rokovi dovršetka izgradnje novog vrtićkog centra na solinskom Arapovcu, prvi su gradski oci "ciljali" do kraja prošle godine, a drugi do kraja siječnja, odnosno početka veljače, ipak su se prolongirali.

Međutim, kako sada tvrdi gradonačelnik Dalibor Ninčević, novi predškolski objekt na području u Mjesnog odbora Priko vode, svoja vrata bi trebao otvoriti početkom ožujka.

– Kojeg će datuma biti, hoće li to biti 1. ili 2. ožujka, ne mogu sad točno reći, ali bit će sasvim sigurno početkom idućeg mjeseca – kaže Ninčević.

Radovat će to svakako oko 90 mališana, koliko će ih primati pedagoški prostori na Arapovcu, a posebno one roditelje čiji su mališani ispunjavali uvjete za upis u postojeće programe, a ostali su - ispod crte.

– Posebno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:48