StoryEditorOCM
Dalmacijabračka fešta

Pražnice dobile igralište s rasvjetom

Piše PSD.
15. svibnja 2013. - 18:26
Svečano je bilo proteklog vikenda u Pražnicama na Braču. Malo mjesto u središtu otoka proslavilo je otvaranje malonogometnog igrališta s rasvjetom, a tom je prigodom načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan kazao:

− Neka zasvijetli ova “lanterna” usred Brača kao znak da Pražnica žive i idu naprijed u bolju budućnost.

Svečanost su uveličali malonogometni veterani “Hajduka” (Vilson Džoni, Ivica Šurjak, Vladimir Balić, Ante Miše, Denis Putnik, Zdenko Adamović, Mladen Jurić i Romeo Vulas), predvođeni trenerom Draganom Holcerom, koji su odigrali revijalni susret s veteranima Pražnica.

Početni udarac na utakmici, koja je privukla više od 500 gledatelja, izveo je legendarni bivši nogometaš iz Pražnica Ivica Kongo Velemičić.

Iako je rezultat bio u drugom planu, veterani Pražnica, predvođeni trenerom Matkom Ivelićem i kapetanom Antunom Jerčićem, pružili su jak otpor, o čemu svjedoči rezultat 4:3 za veterane “Hajduka”.

− Kad smo dobili poziv iz Pražnica, nismo se dvoumili. Primljeni smo srdačno i zato im velika hvala − kazao je Dragan Holcer.

Vrijednost investicije uređenja igrališta, koje je uz rasvjetu dobilo i kamene klupe te zaštitnu ogradu, iznosi oko pola milijuna kuna.
Ante IVELIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:55