StoryEditorOCM
DalmacijaSTREETRUNNERS PRIREDIO ŽESTOKU SVIRKU ROCK BENDOVA

Prvi zimski moto party u Sinju okupio više od 1000 bikera

Piše PSD.
8. ožujka 2009. - 19:38

Motoklub Streetrunners iz Sinja uspješno je protekli vikend organizirao prvi Zimski moto party. Više od tisuću bikera i njihovih prijatelja uživalo je cijelu noć u žestokoj svirci mladih rock bendova iz Sinja, te u jelu i piću.

Sinjski bikeri su party organizirali u klubu “Boss” koji je već duže vrijeme zatvoren, ali je za ovu priliku uređen i ponovno oživljen.

Klub se nalazi na atraktivnoj lokaciji u bivšoj pristanišnoj zgradi sinjske sportske zračne luke. Na party su došli motoristi iz cijele Dalmacije i susjedne BiH.

Na crnim kožnim motorističkim jaknama bilo je amblema motoklubova iz Splita, Ljubuškog, Zadra, Šibenika, Posušja, Trilja i drugih mjesta. Uz žestoku glazbu, isključivo rock, motoristi su mogli uživati u tradicionalnom bikerskom grahu s kobasicama te u roštilju.

Party je trajao do ranog jutra i prošao je bez ijednog incidenta, što je odlika ovakve zabave koju MC Streetrunners organizira već godinama.

Svako ljeto za Dane Alke i Velike Gospe sinjski motoristi naprave jedan od najvećih moto partyja u Hrvatskoj koji traje tri dana i na kojemu se okupi i do 10.000 ljudi koji uživaju u svirci ponajboljih hrvatskih i inozemnih bandova.

vito perić / EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 14:53