StoryEditorOCM
S mora i krajaPRVI RED DO MORA

Dubrovčani ljuti, problemi na Sumratinu sve veći: ‘Kad si već dotle došao, parkiraj u moru!‘ Evo koji su odgovor dobili

Piše A. H.
24. lipnja 2024. - 12:55

Kad nema vlasti, vlada anarhija. Tako je i sa plažama. Naime, problemi oko plaže Sumratin u Uvali Lapad kojom, zbog sudskih sporova, trenutno ne upravlja dosadašnji koncesionar, odnosno ne upravlja nitko, rastu iz dana u dan. Nakon što su građani počeli uzimati ‘stvar u svoje ruke‘ te sa plaže uklanjati predmete koji su opasni za kupaće, odnedavno je plato uz same žale postao parking. U jutarnjim satima, kako nam javljaju čitatelji stariji sugrađani dovezu se automobilom uz samo more kako bi što kraće pješačili do osvježenja.

OVO JE GLUPO I OPASNO: Kupači skakali s tobogana u Uvali. Da nisu imali više sreće nego pameti, ne bi čak bili ni prvi koji su ostali invalidi

- Ma ovo je prešlo svaku mjeru. Kad se već dovezao do tobogana, što odmah autom ne uđe u more? Neka ga parkira u moru. Istina, čovjek je lošeg zdravstvenog stanja, ali postoje drugi načini kako lakše doći do mora. Kad mu netko kaže da nije u redu da se tu parkira, viče na njih: ‘Ja sam ovdje bio prije partizana!‘- kaže nam sugrađanin koji nam je poslao i fotografije. 

image

Plažom nitko ne upravlja pa su se Dubrovčani ‘ohrabrili‘ i parkiraju prvi red do mora

čitatelj/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 14:01