StoryEditorOCM
KalelargaU TIJEKU ISTRAGA

Nekoliko sati nakon nesreće na jet-skiju, u zadarskoj bolnici preminuo 45-godišnji Slovenac. Policija uhitila jednu osobu

Piše B. S.
29. lipnja 2024. - 13:10

Od posljedica nesreće koja se dogodila u petak oko 18 sati na području Kolana, na udaljenosti oko 500 metara od plaže Sv. Duh, u zadarskoj Općoj bolnici preminuo je noćas 45-godišnji Slovenac.

U policiji navode kako su u nesreći na moru sudjelovala dva plovila, gumeni gliser, te vodeni skuter (jet-ski). Stradali muškarac u vrijeme nesreće vozio je jet-ski, a s njim je bio i 36-godišnjak, koji je ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena im je na obali u blizini mjesta događaja, nakon čega su prevezeni kolima Hitne medicinske pomoći u zadarsku Opću bolnicu.

Policija je o nesreći izvijestila nadležnu Lučku kapetaniju, te državno odvjetništvo u Zadru. Policijski službenici proveli su očevid na oba plovila te su sinoć priveli jednu mušku osobu, nad kojom je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela ugrožavanja posebnih vrsta prometa.

Tijekom noći, Policijska uprava zadarska zaprimila je obavijest iz Opće bolnice da je preminuo 45-godišnji državljanin Slovenije. 36-godišnji državljanin Slovenije, kojem su utvrđene teške tjelesne ozljede, zadržan je na daljnjem liječenju.

29. lipanj 2024 13:13