StoryEditorOCM
Zagoraimali što vidjeti

Pogledajte potpuno bizaran video iz Dalmatinske zagore: Poskok je proždro drugu veliku zmiju i uginuo!

Piše Ivica Marković
26. svibnja 2024. - 12:05

Jednom prigodom je Ava Karabatić na pitanje "boji li se zmija?", izjavila da se ne boji, budući je kako veli: "Zmija zmiji najbolji prijatelj". Da ta izjava naše poznate reality zvijezde baš i ne drži vodu dokaz su i ova dva videa, koja smo dobili od našeg sugrađanina i njegove "bolje polovice", a koji u Dalmatinskoj zagori imaju ranč.

Njih dvoje su jučer na svom imanju, na svu sreću našli uginulog poskoka. I to poskoka koji više sliči na napuhani balon, nego na zmiju. Kako je poskok bio, u najmanju ruku čudnih proporcija i još čudnijeg oblika, bračni par je zanimalo što se to nalazi u njegovoj utrobi. Od čega se toliko napuhao? Nije se valjda "natuka fažola".

Budući je beštija bila mrtva na njoj su obavili "obdukciju" kako bi utvrdili sadržaj utrobe, odnosno onoga što je progutala. Možda ju je upravo činjenica što je bila nezasitna - na koncu konaca i stajala života.

image

U utrobi poskoka pronađena je druga zmija

/Privatni album

Uz pomoć skalpela koji je bio "montiran" na štapu, da ne bi kojim slučajem morali zmiju mrtvu dirati, izrezali su joj kožu i iz utrobe izvadili drugu zmiju, s kojom je poskok omastio brk. Zaista djeluje u najmanju ruku nevjerojatno gledati video vađenja jedne zmije iz utrobe druge. Da bi čitava stvar bila još bizarnija progutana zmija je barem 10-ak centimetara duža od ove koja se "pogozbila".

Zaista bizaran događaj i još bizarniji video. No, u konačnici sva sreća da je poskok uginuo prije bliskog susreta s ljudskim rodom, jer je taj susret mogao biti poguban po bračni par.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 12:43