StoryEditorOCM
Zagoradetalji tragedije

U Muću je poginuo Splićanin kojemu je žena iz toga kraja, ljudi svjedoče o stravičnim prizorima. Vozač još u bijegu

Piše Marko Didić
18. lipnja 2023. - 12:14

Službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske još nisu pronašli nepoznatog vozača koji se kasno sinoć udaljio s nepoznatim vozilom s mjesta nesreće u oko 21,40 sati u Gornjem Muću, predio Vlaka. U toj nesreći smrtno je stradao pješak 69-godišnji pješak. Vozač kojeg još traže će odgovarati za izazivanje prometne nesreće i nepružanja prve pomoći unesrećenome. Policija ne zna ni vrstu vozila pa samim tim ni je li vozač bio sam u tom vozilu.

Stradalome, kako doznajemo od mještana, je žena iz Muća, a inače žive u Splitu. Stradao je u blizini kuće gdje žive. Od siline udara nepoznatog automobila koji se kretao u smjeru juga, tijelo nesretnog čovjeka je udarilo u obližnji metalni kontejner te je on preminuo na mjestu događaja.

- U cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila te utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, molimo očevice da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192 - objavila je jutros policija.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:32