StoryEditorOCM
ModaBOŽIĆNA KOLEKCIJA|

BREND DUBROVAČKE DiZAJNERICE LELLA DESIGN Zablistajte kao prava zvijezda!

Piše Lorita Vierda
26. prosinca 2020. - 14:28
Božić je tu! Kakav-takav, ali je tu! To nam ne mogu otkazati! Isto je i s dubrovačkom dizajnericom Džemilom Dilberović koja svoj modni brend Lella Design nije zaustavila ni sekunde, i to cijele ove godine, unatoč svim mogućim mjerama. Kao i obično Džemiline raskošne haljine idealne su baš za ovaj Božić - sjajne, šljokičaste, prelijepe i laskaju ženskom tijelu, a to je jedino što nam je potrebno ovih blagdana.
-Mjere su takve kakve jesu podržavamo ih, ograničena su vjenčanja, druženja, skupovi, a i nestabilost u poslovanju kao i nemogućnost poslovanja, sve je to pogubno za svaki posao pa i za modu, koja se uvijek radi sezonu unaprijed. iz nove kolekcije izdvojili smo par modela i predstavili na našem Stradunu. Modeli agencije Dubrovnik Glamour Paula Pušić, Alma Dilberović, Renata Sprčić i Viktorija Bekić, uz make up i frizure Ane Obradović Skračić iz Ana's Studija, uz posebnu zahvalu dr. Ani Bekić na malim korekcijama i lijepom izgledu, začinili su cijelo snimanje. Od srca želim da blagdane svi provedu u obitelji, miru i radosti.
Sretan Božić!" - poručila je ova uspješna dubrovačka dizajnerica. Zasjati baš kao zvijezda imperativ je za blagdane, a uz zlatne i crvene kreacije, s time se ne može pogriješiti. Stradun je sam po sebi i više nego dovoljan kao najljepša moguća scenografija. U inat zabranama i ogradama, Lella Design učinila je da nam ovaj Božić bude ljepši nego ikad!
17. travanj 2024 23:18