StoryEditorOCM
ModaKad njuh pobudi emociju

Natalio Đangradović, dubrovački olfaktivni dizajner: Cijelu sam veljaču ispunio mirisima ljubavi, a i moja nova mirisna cvijeća priča o njoj

Piše L.V.
18. veljače 2023. - 09:03

Mirisi nas nepogrešivo vode kroz vrijeme, vezuju nas za uspomene, lijepe trenutke, prisjećaju nas na ljude i događaje koje smo zaboravili, a dubrovački dizajner Natalio Đangradović već dulje vrijeme bavi se olfaktvnim dizajniranjem, odnosno kreiranjem mirisnih svijeća. Nakon sjajne otočne kolekcije koja je bila inspirirana njegovom ljetnom oazom - Lokrumom, Natalio ne propušta ni Valentinovo. U mjesecu ljubavi posvećen je upravo kreiranju tog osjećaja pa je predstavio i mirisne svijeće s domaćim potpisom. U ovoj mirisnoj priči odveo nas je na odvažno putovanje otkrivanja ljubavi.

image

Mirisne svijeće ‘Love is Love‘ Natalija Đangradovića

Natalio Đangradović/

Predstavio je svoju viziju pojma ljubavi sa svojom najnovijom svijećom Love is Love.

-Ništa nam neće probuditi uspomene kao miris. I ne samo uspomene, već i emocije koje su povezane s tim uspomenama.” – kaže nam Natalio, osvrćući se na romantični začetak svog inspirativnog poduhvata. Vođen istom spoznajom, povodom dana zaljubljenih, Natalio ide korak dalje te esencijama svoje Love is Love svijeće, usuđuje se prizvati, probuditi, predstaviti, a možda čak i stvoriti, najkompleksniju i najudvaraniju među emocijama; ljubav.

Baš poput slojevitosti same emocije, Natalijeva Love is Love svijeća prati nas u sfere strasti, privrženosti, razumijevanja, ravnoteže, suosjećanja i ostalih stanja proizašlih iz centra ljubavi.

image

Mirisne svijeće ‘Love is Love‘ Natalija Đangradovića

Natalio Đangradović/

Natalio i njegova nova svijeća nam ipak neće otkriti tajnu ljubavi, ali nas vode na uzbudljivom putovanju otkrivanja prepunom krivudavih i zamršenih staza kroz mnoštvo ljudskih emocija; idealnom putovanju za dvoje.

Love is Love svijeća u gornjim notama sadrži jasmin, krušku i limun – kombinaciju esencija sa svojstvima afrodizijaka. Lavanda i jantar u srcu evociraju intimnost, a bazna sandalovina i pačuli donose ispunjenost i ravnotežu.

Svijeća Love is Love zvijezda je intimnog prostora te se savršeno uklapa u svaku ljubavnu priču. Malo toga ljepše dočarava intimnu atmosferu od svjetlosti svijeća čiji mirisi su ovaj put sasvim dovoljni za romantiku!

23. travanj 2024 08:46