StoryEditorOCM
ModaVjenčanje godine u Dubrovniku

Nicole ne skida verižice, a dizajnerica vjenčanice kaže: "Od samog početka imala je jasnu viziju kako želi izgledati na svoj najsavršeniji dan u životu"

Piše Silvia Rudinović
29. svibnja 2024. - 13:10

Nicole Artukovich, koja će se u petak, u Dubrovniku, vjenčati za hokejaša Liama Stewarta, ne skida konavoske verižice. Pratitelji na Instagramu željno iščekuju vidjeti kakvu će vjenčanicu nositi prelijepa mladenka na vjenčanju nakon 13 godina veze sa sinom slavnog glazbenika sir Roda Stewarta.

image

Nicole Artukovich

Borna Hržina, Lana Škabić/Borna Hržina, Lana Škabić

Promotori tvrde kako su dolazak na vjenčanje godine potvrdili brojni poznati iz svijeta glazbe, sporta i showbusinessa, što će biti još jedna sjajna promocija naše zemlje, te dodaju da je bajkovitu vjenčanicu pronašla u Zagrebu, u salonu Le Concept naše renomirane dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

- Riječ je o divnoj haljini koja savršeno pristaje njezinoj osobnosti. Nicole je od samog početka imala jasnu viziju kako želi izgledati na svoj najsavršeniji dan u životu. Ona je sjajna žena, vrlo posebna i karizmatična, ali i posebna prijateljica koja je na svom vjenčanju dala priliku upravo mom salonu - otkriva ova dizajnerica i poduzetnica koju s mladenkom, dakle, veže i prijateljstvo pa će na vjenčanju sudjelovati i kao uzvanica.

image

Nicole Artukovich

Borna Hržina, Lana Škabić/Borna Hržina, Lana Škabić

U Le Concept haljini, za španjolskog nogometnog superstara Fernanda Hierra udala se Korčulanka Fani Stipković, baš kao i lijepa novinarka Iva Šarić za Dinamovog nogometaša Brunu Petkovića.

Kampanje za salon su snimale svjetske influencerice Lena Terlutter i Nesrin Sanad.

25. lipanj 2024 02:42