StoryEditorOCM
Špicanema koga nema

Dikan u društvu nepoznate žene, Sevin bivši, suprug bivše Mamićeve snahe... Pogledajte tko je sve šetao ZG špicom

Piše Scena SD
17. lipnja 2023. - 18:07

Zna se da je subotom popularna zagrebačka špica u u blizini Cvjetnog trga nezaobilazno mjesto za ispijanje kave, a naš fotoreporter jutros je tamo snimio i neka poznata lica, piše Slobodna Dalmacija.

I dok njegova bivša supruga Vlatka Pokos s kojom je nekad punio medijski prostor zbog turbulentog razvoda te u TV emisiji Otvoreno na HRT-u bacio vjenčani prsten, trenutno uživa u Splitu, Josip Radeljak Dikan još se nije uputio prema Dalmaciji, odakle je rodom. U šetnji središtem Zagreba pojavio se sa ženskom osobom nepoznatoj javnosti s kojom je kasnije i sjeo u kafić.

image

Josip Radeljak Dikan s prijateljicom

Josip Moler/Cropix
image

Josip Radeljak Dikan s prijateljicom

Josip Moler/Cropix

Viđen je i poduzetnik Srećko Vargek, jedna od velikih ljubavi Severine. On je svojedobno planirao oženiti splitsku pjevačicu, ali nije izdržao pritisak koji je nastao kad je njezin video uradak izašao u javnost. Iako joj je u početku pružao podršku, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice, pa su se na kraju ipak razišli.

image

Srećko Vargek
 

Josip Moler/Cropix

Sunčana subota na špicu je izmamila i odvjetnika Frana Olujića, supruga nekadašnje TV voditeljice Monike Kravić ex Mamić. Monika se proslavila natjecanjem u prvom hrvatskom reality showu Story Super Nova u kojem su se na Novoj TV tražili voditelji.

image

Fran Olujić

Josip Moler/Cropix
Iako je osvojila gledatelje i neko se vrijeme bavila javnim poslom, nakon udaje za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, povukla se, a njezin je kratki angažman na RTL-u neslavno propao. Jutarnji list je prije osam godina pisao kako su se policajci nemalo iznenadili kad su pretražujući kuću Marija Mamića u njenoj torbici pronašli više od sto tisuća eura gotovine. Nakon razvoda od Mamića s kojim je dobila dva sina, Monika se udala za Olujića, s kojim je dobila treće dijete, također sina.

image

Monika Kravić Olujić na počecima TV karijere 2003. godine.

Biljana Gaurina/Cropix
image

Monika Kravić Olujić

Tomislav Kristo/Cropix

A tko je još danas bio na zagrebačkoj špici pogledajte u našoj FOTO-GALERIJI.

image

Mladen Burnać
 

Josip Moler/Cropix
image

Josip Sesar sa suprugom
 

Josip Moler/Cropix
image

Siniša Bužan i Mirela Holy
 

Josip Moler/Cropix
image

Ronald Braus
 

Josip Moler/Cropix
29. travanj 2024 12:00