Proteklih desetak dana spuštene su sve ručne kočnice kada je u pitanju hrana. Jelo se zdravo i nezdravo, a posebice slatko. I sve se to zalijevalo. Nakon festa kočnice su ponovo potegnute, ali treba ‘izgorjet‘ nakupljene kalorije. A ima li ljepšeg načina od điravanja po zubatom zimskom suncu i još ako je to na Stradunu. Prva subota u 2025. napunila je Stradun, a da su Dubrovčani krenuli s dijetama i detoksima govore i zatvorene adventske kućice. Dovoljno je bilo kobasica i kuhanog vina, sada je na jelovniku blitva, riba i mineralna.
StoryEditorOCM
ŠpicaPRVA ŠPICA U 2025.
Ima li ljepše nego potrošiti blagdanske kalorije điravajući Stradunom na zubatom suncu
4. siječnja 2025. - 14:49
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....