StoryEditorOCM
ZabavaSRETNE VIJESTI U OBITELJI

Alec Baldwin očekuje svoje sedmo dijete sa ženom Hilariom Baldwin, supruga je radosnu novost objavila na Instagramu

Piše dv
30. ožujka 2022. - 10:08

Obitelj Baldwin se širi! Hilaria Baldwin je na svom Instagram profilu objavila da očekuje sedmo dijete. Mlada žena podijelila je nježni video svoje šestero djece i supruga, baš kad su čuli sretnu vijest. "Nakon mnogih uspona i padova posljednjih godina, imamo veliko iznenađenje: ove jeseni dolazi još jedan Baldwinito", napisala je. "Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj kompletna. Više smo nego zadovoljni ovim iznenađenjem", nastavlja Hilaria Baldwin, ne bez emocija, na društvenim mrežama.

"Naša nova beba je svjetlo u našim životima. Blagoslov i dar u ovim nesigurnim vremenima", zaključila je majka, dirnuta, ispod svog videa, prenosi Slobodna.

image
Angela Weiss

Hilaria i Alec su se vjenčali 2012. godine, imaju šestero djece, uključujući djevojčicu koju je rodila surogat majka. Godine 2019. imala je spontani pobačaj.

Kraj prošle godine bio težak za Aleca Baldwina i njegovu suprugu. Glumac je 21. listopada slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ozlijedio filmskog redatelja Joela Souzu na snimanju filma "Rust" u Novom Meksiku. Alec se ove godine vratio poslu kako bi završio triler "97 minuta". 

 

02. svibanj 2024 08:35