StoryEditorOCM
ZabavaPogledajte video

Beskućnik na ulici okružen psima natjerao ljudima suze na oči: Emotivna scena nikoga nije ostavila ravnodušnim...

Piše dv
11. siječnja 2024. - 19:46

Proslava rođendana za mnoge je važan datum, čak i kada postanu punoljetni. Mnogi ovaj dan pokušavaju proslaviti s prijateljima kod kuće ili u restoranu.

No, nažalost ima i onih koji su toga dana usamljeni. Na društvenim mrežama osvanula je potresna slika mladog beskućnika koji sa svojim psima živi u ulici u kojoj je slavio rođendan, piše kurir.rs.

Emotivna slika čovjeka nikoga nije ostavila ravnodušnim, a u videu ga možete vidjeti kako grli pse na čije je glave stavio rođendanske kapice i koji su mu, čini se, bili najveća podrška i društvo koje mu je pritom bilo i više nego potrebno trenutak. Dok su prolaznici prolazili pored njega i pasa, on je pljeskao i pjevao sebi rođendansku pjesmu gledajući svoje ljubimce te na kraju puhao u svjećice na torti.

Ovim primjerom mladi beskućnik pokazao je svu težinu života na ulici, ali i koliko mu psi, kao njegovi kućni ljubimci, pomažu da se nekako s njim nosi. Rezao je komade torte za sebe i svoje pse i pokušao stvoriti atmosferu kakvu bi volio imati da je sa svojom obitelji i prijateljima.

Video koji je, sudeći prema komentarima, nastao u Kolumbiji, probudio je emocije brojnih korisnika društvenih mreža.

@diamondposts I pray his life changes for better, he seems like such a kind person.. #wholesome #emotional #dogs #homeless ♬ som original - El_gordo

- Možda nema novca, ali je bogat.

- On zaslužuje raj.

- Zbog toga više vjerujem psima nego ljudima.

- Ljubav je nešto što se novcem ne može kupiti.

- Sve svoje rođendane i godišnje odmore provodila sam sama sa svojim psom. Ne treba nam toliko koliko mislimo – bili su neki od komentara.

Iako je emotivna slika mnoge pogodila, većina je rekla da su životinje te koje čovjeku daju snagu. Drugi su u komentarima rekli da je video postao viralan i da je čovjek konačno dobio svoj dom. Osim toga, mnogi su otkrili ljudima na internetu da priča ima "sretan kraj" te da čovjek osim doma ima i dobru ženu te da ga sada prati svaka sreća u životu.

Neki su rekli da se na beskućnike ne treba gledati poprijeko i da su oni u mnogim slučajevima puno bolji ljudi od nas.

26. travanj 2024 23:13