StoryEditorOCM
Zabavaproslava i humanitarna akcija

Caritas proslavio 32 godine djelovanja, a Petra Farac Dubrovčanima predstavila svoje radove. Kiša ih nije omela, pogledajte tko je sve zaželio uživati u motivima dubrovačke slikarice!

Piše DV
25. rujna 2022. - 20:39

Nakon večernje mise u katedrali Gospe Velike kojom je Caritas Dubrovačke biskupije zahvalio za 32. godine svog institucionalnog djelovanja, uslijedio je i prigodni program - prodajna izložba dubrovačke slikarice Petre Farac. Slikarica je javnosti predstavila 20-ak svojih radova s motivima prirode, Grada i sakralne umjetnosti, rađenih u različitim tehnikama i različitih dimenzija.

S obzirom na to da se slikarica već dulje vrijeme strpljivo i ustrajno ne samo bori s invaliditetom koji joj se dogodio, nego svojim pozitivnim stavom nadahnjuje i druge oko sebe, ovom prodajnom izložbom dubrovački Caritas joj želi pomoći u nastavku liječenja i njezinoj obitelji malo olakšati svakodnevnica. Zbog kiše se izložba odvijala u pinakoteci Biskupske palače, a pohodili su je brojni dubrovčani, dok su se samoj organizaciji pridružili i skauti Dubrovačke biskupije. Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji. 

29. travanj 2024 18:03