StoryEditorOCM
ZabavaPRKOSI GODINAMA

Demi Moore ponovno uživa na Mediteranu, i u 60-ima slavna glumica svojim izgledom ostavlja bez teksta!

Piše dv
15. kolovoza 2023. - 08:32

Glumica Demi Moore dio svog odmora provodi na Mediteranu. U Grčkoj se sunčala na jahti, a fotografi su snimili fotografije na kojoj se može primijetiti kako i u 60. godini odlično izgleda, donosi Slobodna Dalmacija.

Bivša supruga Brucea Willija obukla je mint-zeleni kupaći kostim. Glumica je boravila na jahti Andreasa i Athanasiju Steggo i provozala se njihovom jahtom dok je nosila svoju veliku i dugu brinetu prije nego što je uronila u vodu kako bi se osjećala svježe po grčkom vremenu.

image

Demi Moore se odmara u Grčkoj

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon kupanja, zaštitila je svoje tijelo od opeklina od sunca dugim bijelim ogrtačem, a na fotografijama se vidi zlatni sat.

Prije tjedan dana otkrilo se da je Demi u Grčkoj na odmoru dana nakon što je objavila nekoliko fotografija na kojima nosi crveni bikini, a također se sunča sa svojim psom Pilavom. Uz fotografiju je tada mapisala "Raj, uživanje na suncu, igranje u vodi, drijemanje s krznenim prijateljima i dobra knjiga..."

Ovo nije prvi put da Moore objavljuje slike u bikiniju tijekom ljeta, još u srpnju, glumica je dodala neke slike dok se također sunčala tijekom Dana neovisnosti. Odjenula je dvodijelni bikini plavog dijamantnog uzorka koji joj je sjajno stajao.

 

07. svibanj 2024 15:14