StoryEditorOCM
ZabavaNogometna zvijezda

Didier Drogba uživao na otočiću nedaleko Dubrovnika, osoblje ostalo bez teksta: ‘Vrlo je ljubazan i susretljiv!‘

Piše A.Ke.
30. kolovoza 2024. - 13:25

U ljetnim mjesecima, hrvatska obala često postaje dom za brojne poznate osobe iz cijelog svijeta, a ovog ljeta posjetitelji otoka Supetar i restorana St. Pietro, udaljenog samo 1 nautičku milju od Cavtata doživjeli su pravo iznenađenje.

Još jedna poznata ličnost posjetila je ovaj mali otok - Didier Drogba, legendarni nogometaš iz Obale Bjelokosti. Drogba je proveo nekoliko dana uživajući u ljepotama Jadranskog mora.

Poznat po svojim impresivnim nastupima i atraktivnim golovima Drogba je uživao u miru i tišini otočića Supetar, daleko od užurbane svakodnevice. Tijekom svog boravka, uživao je u delicijama restorana St. Pietro, koji je poznat po vrhunskoj ponudi jela koja kombiniraju lokalne sastojke s modernim kulinarskim pristupom. Čari malog otočića, koji pruža pravo hedonističko iskustvo sa svojom raznovrsnom ponudom, nisu promakle ni ovoj nogometnoj zvijezdi.

„Bilo je nevjerojatno vidjeti takvu nogometnu zvijezdu na našem otoku,“ rekao je jedan od zaposlenika restorana. „Iako je bio vrlo ljubazan i susretljiv, jasno je dao do znanja da je ovdje kako bi uživao u odmoru i napunio baterije.“

Njegova posjeta Supetru dodatno je potvrdila status otočića i restorana St. Pietro kao sve popularnijeg odredišta među svjetskim poznatim osobama. 

St. Pietro je sada definitivno uvršten među top odredišta za one koji traže luksuz i privatnost na jugu naše obale, a restoran sa svojom vrhunskom ponudom, postaje nezaobilazan dio tog iskustva.

19. rujan 2024 14:52