StoryEditorOCM
ZabavaIda Prester

Hrvatska pjevačica doživjela neugodnost na putu iz Beograda za Zagreb: ‘Ovo još nisam doživjela, samo smo se okrenuli i vratili nazad...‘

Piše M.P.
10. siječnja 2022. - 17:01

Pjevačica Ida Prester često putuje na relaciji Beograd - Zagreb i iako je već navikla na sve moguće situacije iznenadila se koliko dugo je sa suprugom i sinovima morala čekati na granici prema Hrvatskoj, donosi Slobodna Dalmacija.

Put iz Beograda za Zagreb, pun auto, s klincima. Ovo još nisam doživjela. Jučer smo na granici čekali točno 8 sati!!! Nemaš se gdje okrenuti ako odustaješ, sve trake pune, nema wc-a, nema dućana, djeca kao čimpanze u kavezu. Kad smo napokon dopuzali do srpske granice bilo je već 23:00, a skužili smo da ćemo morati čekati još bar 3 sata dok ne prođemo i hrvatsku, pa još 3 sata vožnje do Zagreba. Samo smo okrenuli auto i vratili nazad. Danas probamo opet. Sa snijegom koji je napadao će sve biti još zabavnije. Držite fige!, napisala je Ida i našalila se da joj njenu pjesmu 'Koliko još' ne puštaju neko vrijeme jer je zbog ove situacije dobila novi smisao.

U komentarima su joj se javili pratitelji i savjetovali druge relacije i granične prijelaze kako bi izbjegla gužvu.

31. svibanj 2024 17:58