StoryEditor
ZabavaSPORO SE OPORAVLJA

Jasmin Stavros u svojoj kući u Prigradici na Korčuli provodi bolesničke dane: Do mora se ne spuštam, jer me strah da se ne razbijem po skalama...

Piše jutarnji list
13. rujna 2021. - 19:37
Darko Tomas/Cropix

Fotografija Jasmina Stavrosa na Instagramu, koja prikazuje pjevača kako s ribičkim štapom sjedi uz obalu, uz koju piše: "Di ste ribice? Neće vam Staki ništa...”, iznenadila je znatiželjne novinare.

Novinarka Jutarnjeg stoga je kontaktirala Stavrosa, ponukana činjenicom da njegova noga, koju je slomio u kolovozu, više nije u gipsu.

A trebala je ostati "bandažirana" sve do njegova 67. rođendana, 1. studenog.

Što se dogodilo, je li riječ o čudesnom oporavku, preuranjenom rođendanskom daru?

- Dogodio se Ljubo. Ljubo Šeperić, moj menadžer, koji me zafrkava jer zna da sam nemoćan i da će mi lako pobjeći sada kada sam na štakama - kaže Stavros, čiji se menadžer odlučio našaliti s njim, pa je na Instagramu pjevača objavio fotografiju iz sretnih, neozlijeđenih dana, kada se jedan od najuspješnijih ribolovaca među glazbenicima bez problema mogao spustiti do obale i guštati u svojoj strasti.

Pa tako i one na jezeru u Jaski.

- Ima, naravno, i boljih slika, nastalih na Palagruži ili na mojim tajnim ribičkim poštama oko Korčule, gdje poziram s kašetama punim orada, ali Ljubo je, jasno, odabrao onu na kojoj sjedim praznih ruku - objašnjava Stavros, koji bolesničke dane provodi u svojoj kući u Prigradici na Korčuli.

- Do mora se ne spuštam jer me strah da se ne razbijem po skalama. Dane provodim na verandi. Sa svoje osmatračnice brojim turiste, gledam ljude kako idu preko dana na kupanje, a pod večer u ribe.

Ja mora ove godine više neću okusiti zbog slomljene pete, ali mi sinovi svakog dana na verandu nose sić u kojem točam bolesnu nogu - kaže Stavros koji, očito je, dane provodi kao u svojoj pjesmi 'Dao bih sto Amerika' čiji stihovi glase:

"Dao bi sto Amerika, sve na svijetu ja bi dao, tek da sjednem na verandu, pa uz karte i bevandu brojim valove...”

- Život je nepredvidiv. Sada bih dao sto Amerika da bez štake mogu sići s te iste verande - priznaje pjevač, koji se sa svoje verande spušta tek na koncerte. Kojih itekako ima, unatoč slomljenoj nozi.

- Na mojim koncertima uvijek je super atmosfera, a usudio bih se reći da je posljednjih tjedana bolja nego inače. Publika zna da sam polomljen, svjesni su da ne mogu plesati i skakati, no svaki put, kad u ritmu pjesme zamahnem štakom u zrak, svi počnu pljeskati.

Znaju ljudi da bi netko drugi na mom mjestu otkazao nastupe, a znaju i da ja to neću napraviti, nego ću skupa s ljudima uz svoje stare svima dobro poznate hitove pjevati i novu pjesmu 'Da vrati se sve na staro', koja je u trenutku kada je nastala bila posvećena situaciji s koronom, a sada se, bome, odnosi i na moju nogu - kaže Stavros, piše Jutarnji list .

item - id = 1127017
related id = 0 -> 1127359
related id = 1 -> 1126952
23. listopad 2021 00:14