StoryEditorOCM
ZabavaTATINA PRINCEZA

Jole se na društvenoj mreži pohvalio kako mu je najstarija kćer Iva proslavila rođendan, izrasla je u pravu ljepoticu

Piše Ivana Prgomet/sd
23. listopada 2023. - 15:44

Otkad se oženio s Anom prije 17 godina Jole vodi miran obiteljski život. Popularni pjevač i njegova supruga u braku su dobili tri kćeri Ivu, Emu i Tiju te sina Ivana Luku. Jole nikad nije krio koliko je ponosan na svoju djecu. Sad je njegova najstarija kći Iva proslavila 17. rođendan. Jole se pohvalio s Ivinom fotografijom na svojoj društvenoj mreži uz opis "Sretan rođendan mojoj princezi". Iva je pozirala uz rođendanske torte i balone, a mnoštvo lajkova i komplimenata nije izostalo od strane pjevačevih pratitelja. Dvije fotografije s proslave rođendana kćeri Ive podijelila je i Jolina supruga Ana, donosi Slobodna Dalmacija.

Jole i Ana vjenčali su se 2006. godine u crkvi Gospe od Otoka u Solinu. Fešta je usdlijedila u restoranu u Splitu čiji je vlasnik bio Tonči Huljić.

Jole inače ne voli često objavljivati obiteljske fotografije, ali ovakav poseban dan nije odolio ne podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Za mene je najvažnije da smo živi i zdravi! Mislim i da genetika igra ulogu kad su u pitanju vedrina i životna radost, a i tko ima kakve prioritete. Sama činjenica da mi je obitelj na okupu, osigurana egzistencija i predivni ljudi oko mene - najbolji su recept za sreću", rekao je svojedobno Jole o svojoj obitelji.

04. srpanj 2024 19:36