StoryEditorOCM
ZabavaVJEŽBA ZA DUBROVNIK?

Kao na ‘Tenisu‘: Ben Affleck svojim skupocjenim EQS Mercedesom pogurao druge automobile kako bi izašao sa parkinga

Piše JL/ DV
28. veljače 2023. - 13:33

Slavni glumac Ben Affleck imao je pomalo težak početak tjedna nakon što se susreo s problemom parkiranja u Los Angelesu.

50-godišnja filmska zvijezda bočno je parkirao svoj automobil na ulici, no automobili koji su bili parkirani ispred i iza njegova onemogućili su mu da se isparkira sa svog mjesta. Affleck je pokušavao mic po mic, ali nije mu baš uspijevalo pa je snimljen kako uzima pauzu za cigaretu i uživa u svojoj ledenoj kavi iz Dunkin Donutsa, prije nego što je ponovno ušao u automobil kako bi se uspješno izvukao s parkinga, donosi Jutarnji list

image

Ben Affleck zapeo na parkingu u Los Angelesu

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Ben, koji je u braku sa slavnom pjevačicom Jennifer Lopez, viđen je kako razmišlja i puši naslonjen na svoj novi Mercedes EQS, inače jedan od najluksuzniji električnih automobila, čini se da je na kraju morao nekoliko puta malo ‘pogurati‘ automobile parkirane oko njegova kako bi uspio krenuti dalje. Dubrovčani bi rekli da Affleck vježba prije dolaska u njihov grad, u kojem je parkiranje noćna mora, ali i kako njegova smirenost pruža dobar primjer kada se nađete u takvoj situaciji.

Inače njegov Mercedes u Hrvatskoj u najjeftinijoj verziji stoji 108 tisuča eura, a najsluksuznija verzija zapada 170 tisuća eura. 

02. svibanj 2024 08:38