StoryEditorOCM
Zabava‘NOVOPEČENA‘ GLUMICA

Kim Kardashian glavna je zvijezda nove sezone poznate američke horor serije; evo kako se snašla u svojoj ulozi

Piše dv
4. listopada 2023. - 16:10

Najnoviji nastavak hit horor antologijske serije "American Horror Story" premijerno je prikazan prije desetak dana, a lice koje se našlo u glavnoj ulozi, i bez glavne uloge je naravno poznatoljubiteljima pop kulture i reality televizijskih formata - Kim Kardashian.

Serija se vratila na FX u srijedu, te je sa 12. sezonom startala 20. rujna.  Sezona nosi naziv "American Horror Story: Delicate",  a usredotočena je na mladu ženu koja bi mogla biti trudna sa sotonskim potomkom. Čini se da je priča za "Delicate" inspirirana "Delicate Condition", romanom Danielle Valentine koji detaljno opisuje užasavajuću trudnoću indie glumice, prenosi USAtoday.

Izvedba Kim Kardashian u aktualnoj sezoni "American Horror Story", barem ono što se može vidjeti u prve dvije epizode, mogla bi se opisati kao uzbudljivo kompetentna. Kao moćna publicistica Siobhan koja je odlučna da svojoj klijentici, glumici koju glumi Emma Roberts,omogući da dobije sve što poželi, Kardashian iskorištava svoju grabežljivu ambiciju. Usmjerava ju prema van, odlučna u namjeri da za nekog drugog dobije svu slavu koju je Kardashianka iz stvarnog života stekla za sebe.

 

Za ovu sezonu AHS-a, Kardashian je zamoljena da utjelovi koncept slavne osobe, u svoj njegovoj kapricioznosti i ležernoj okrutnosti - na kraju krajeva, potraga za slavom samo je jedna stvar koja život Robertsovog lika čini pravim paklom. I Kardashian se uklapa u računicu. Ona je uvjerljiva u svojoj glumačkoj ulozi žene koja govori barbarske stvari za ručkom ili je opravdano zlobna u obrani svog klijenta.

AHS: Delicate ostavio je gledateljima prostora za razmišljanje kad je riječ o ulozi Kardashianke, budući da su Roberts i ostali članovi glumačke postave (Matt Czuchry, Denis O’Hare, Julie White) izravno uključeni u misterij Rosemaryne bebe u sezoni. To je popriličan rizik s obzirom da je ona ipak još uvijek neiskusna glumicom, no  na sreću, nije se pokazala tako lošom.  Dugogodišnja FX drama Ryana Murphyja već je u prošlim sezonama u glumačku postavu uključila planetarno popularne zvijezde poput  Lady Gage, Macaulaya Culkina i Stevieja Nicksa.

27. travanj 2024 04:01