StoryEditorOCM
ZabavaNAŠA NIKOLINA POMELA U SUPERSTARU

Meni je bilo fantastično. Dinamika ti je odlična, sve je savršeno, komentirala je Severina

Piše dv
4. studenog 2023. - 22:14

Studentica Nikolina Družić oduševila je žiri ‘Superstara‘ u posljednjoj audicijskoj emisiji. Pjesmu ‘Ti me vodi preko voda‘ posvetila je svom pokojnom djedu, a njezina emotivna izvedba bez daha je ostavila Severinu, Niku Turković, Tončija Huljića i Filipa Miletića.

Nikolina je rodom iz Dubrovnika, a u Zagrebu studira kroatologiju. Glazbom se počela baviti kao djevojčica, a osim što pjeva, svira i violončelo. Iz stana je u studentski dom Stjepan Radić odlučila poći kako bi si mogla priuštiti školu pjevanja.

‘Bojim se svih u žiriju, ali veselim se što će mi reći Tonči Huljić, njegova glazba mi je zakon, odvede me u neke sfere‘, rekla je prije nastupa. Skladbu koju u originalu izvodi Oliver Dragojević odabrala je, kaže, jer je podsjeća na pokojnog nonu s kojim je bila posebno vezana. ‘Preminuo je prije par godina… Mislim da on mene odozgo vodi kroz sve što prolazim sada‘, rekla je Nikolina.

image
Rtl Press/

Svojom je emocijom osvojila žiri koji je imao samo riječi pohvale.

- Ono kad si zatvorila oči, sve si nas povela. Jako, jako emotivno. Ovo je bila čista, čista emocija i zato valjda glazba postoji. Ti si dala smisao. Ja bih rekao ‘da‘ - komentirao je Filip Miletić.

- Dida je ponosan. Meni je bilo fantastično. Dinamika ti je odlična, sve je savršeno. Da - istaknula je Severina, a Nika joj je također dala ‘da‘.

- Ovo je jedna vrlo teška pjesma s tim kad trebaš pogoditi gornje tonove kada se otvori refren. Dakle, ja sam za - komentirao je Tonči Huljić. 

02. srpanj 2024 10:10