StoryEditorOCM
ZabavaPA ŠTA JE OVO?!

Muškarac ugledao nevjerojatan prizor kad je podignuo WC dasku: ‘Ovakvo nešto nikad prije nisam vidio!‘

Piše dv
30. svibnja 2023. - 18:40

‘Čulo se buć, bać, boć‘ pjeva Daleka obala u pjesmi koja se tako i zove, no, to su zvuci koje je jedan muškarac začuo iz svoje kupaonice. S obzirom na to da živi posve sam, jasno je kako takvi zvukovi upućuju da činjenicu da više nije posve sam, što kod većine ljudi, sasvim razumljivo, izazove pravi mali napadaj panike, piše Jutarnji list.

John Riddle živi u Hollywoodu i, čim je čuo zvukove, požurio je u kupaonicu. Pogled mu je odmah pao na sadržaj wc školjke - umjesto da školjka bude prazna, u njoj je bila iguana. I to prilično uznemirena, pa mu je sikćući do znanja da se makne od njega.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Riddle se nije uzrujao. Najprije ju je pokušao uplašiti mrežom za bazen, nadajući se da će otići, no to se nije dogodilo. Potom je zaključio da bi mogao golim rukama gmaza izvući van - zaključio je da ga je najbolje uloviti za rep i povući.

- Dok sam skupljao hrabrosti da ga primim, on se zavukao u cijev i nisam mogao vidjeti ništa više osim vrha njegova repa. U ovoj kući živim 21 godinu, više od 30 godina sam u ovome gradu, i navikao sam na iguane. Nisam preveliki obožavatelj reptila, ali me ne plaše. No, ovakvo mi se nešto nikad prije nije dogodilo - ispričao je za Sun Sentinel.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

U tom je trenutku shvatio da treba pomoć, pa je pozvao službu koja je bavi uklanjanjem iguana. Oni su životinju pronašli iza zahodske školjke, jer je sama izašla van i potom se, uplašena, sklupčala u kutu. S obzirom na to da se oni na Floridi smatraju invazivnom vrstom, nisu je premjestili, nego ubili.

- Nije me strah ponovno sjesti na taj wc, jer mislim da, ako se ovo dogodilo prvi put u toliko godina, računam da sam, statistički, još toliko dugo miran od ponovnog susreta ove vrste - pojasnio je Riddle.

Službe kažu kako nekoliko puta tjedno imaju ovakve pozive od građana. Iguane se, naime, sunčaju na krovovima i znaju upasti kroz ventilacijske otvore.

29. travanj 2024 01:31