StoryEditorOCM
Zabavasve za malo pažnje

Pernar u problemima: bivši zastupnik kuka da ne može pronaći ženu; ‘Ili je ljevičarka ili hoće da perem suđe‘

Piše DV/JL
29. lipnja 2023. - 08:17

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar nakon svoje neuspjele sabotaže Hrvata u Zambiji, sada na društvenim mrežama kuka kako ne može pronaći ženu, piše Jutarnji list.

- Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe.

Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog.

Radije ću bit sam nego sa ženom koja ne želi prat suđe.

Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja.

Da mogu vratit vrijeme u nazad, nebi to sigurno napravio.

Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prat suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće bit problem stavit suđe u perilicu, napisao je Pernar.

Netko ga je u komentarima pitao je li istina da ga je žena ostavila jer joj je predlagao da će dovesti drugu pa da žive utroje.

- Da, jer sam htio da joj netko pomogne oko pranja suđa. Kako god okreneš, ne valja i hajde ti sad ugodi ženi", napisao je.

Ljudi su mu u komentarima, između ostalog, pisali da se ponaša kao da je u pubertetu, da će onda zauvijek ostati sam, da je prolupao, da piše gluposti, prenosi  Jutarnji list.

27. travanj 2024 20:52