StoryEditorOCM
Zabavajeste li gledali?

Pljušte reakcije na Superpotjeru! Svi pričaju o reakciji iznerviranog Kreša prema Morani, evo što on kaže...

Piše Scena SD
26. ožujka 2023. - 21:46

Večeras je na HRT-u počelo emitiranje novog kviza Superpotjera u kojoj natjecatelji igraju protiv pet lovaca: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige, Mladena Vukorepe i Svena Marcelića.

Sudeći po reakcijama gledatelja nova inačice Potjere im se dopala, a iako su prva dva natjecatelja dobila sraz protiv lovaca te kući otišli s devet i četiri tisuće eura, više se komentira Krešova reakcija prema Morani.

image

Superpotjera

Screenshot HRT

Naime, dok su se lovci borili protiv trećeg natjecatelja i bili u stisci s vremenom, dobili su pitanje: Ono što je za Banjul Gambija, to je za Lusaku?

Morana je odgovorila Angola, no točan je odgovor bio Zambija, na što se iznervirani Krešo okrenuo prema njoj i ljutito joj rekao: Pusti mene!

image

Superpotjera

Screenshot HRT

- Auuu, Krešina reakcija kad je Morana fulala./Bit će svađe u garderobi./Da je ovaj uzeo 20.000 €, mislim da bi Krešo zadavija Moranu./Krešo i Mladen baš ne znaju gubit, vidjelo se puno puta u dnevnoj Potjeri. Krešo sa svojim ispadima, a Mladen pasivno agresivan./Ne bih voljela biti u njihovim prostorijama nakon snimanja./Krešo baš ne može podnijeti da nešto ne zna./Imam osjećaj da će se Morana sve manje i manje prijavljivat zbog Kreše, još i sjede jedno do drugog - komentari su gledatelja na Forum.hr-u.

Javio se i sam Krešo koji je želio objasniti svoju reakciju.

- Prijavili smo se istovremeno, njoj je uhvatilo prijavu (ja sam čekao da budem siguran da razumijem pitanje). Reakcija je univerzalna kod svih nas kada se netko prijavi na pitanje na koje znaš odgovor i odgovori ga krivo. Bit će toga još u predstojećim emisijama.

image

Superpotjera

Screenshot HRT

Kao i pljeskanja kada netko izvuče odgovor koji drugi ne znaju. Inače imamo dogovor da u svakom području odgovara onaj koji je najjači, a za zemljopis smo to Mladen i ja. Moja reakcija je otprilike kao sinoćnje Perišićevo pičkaranje Kramarića jer mu nije dodao dok je bio u savršenoj prilici za gol. Ili recimo kada je Filip Zubčić pred par godina opsovao onog lika koji mu je pretrčao preko staze. Tko nije iskusio tu navalu adrenalina i fokusiranost na cilj teško može razumjeti reakciju prema onome tko te u tom času od njega odvoji. Ali nema zle krvi, to je sve u žaru igre, a ne nekakvo dugoročno zamjeranje - napisao je Sučević Međeral.

19. travanj 2024 15:38