StoryEditorOCM
ZabavaO TOM BRUJE ŠPANJOLSKI MEDIJI

Svekrva se fizički obračunala s nevjestom: Piquéova majka je šakom udarila Shakiru pred njezinom djecom!

Piše Tina Premec/JL
27. ožujka 2023. - 11:07

Shakira se navodno fizički sukobila s majkom Gerarda Piquéa, Montserrat Bernabéu. Prema glasinama, do svađe je došlo kada je kolumbijska zvijezda predbacila predbacila svojoj bivšoj svekrvi da je pokušala sakriti izvanbračne veze svog sina s Clarom Chíom, prenosi Jutarnji.

Prema španjolskim medijima, Piquéova majka je jednu od svojih kuća dala Gerardu Piquéu kako bi mogao provoditi vrijeme s Clarom Chíom. Novinarka Laura Fa tvrdi da je, dok je Shakira trebala rame za plakanje, Bernabéu bila suučesnica u skrivanju Piquéove afere, što je jako povrijedilo Shakirine osjećaje i uznemirilo je.

Španjolske lokalne novine objavile su da je jedan član obitelji Piqué-Mebarak svjedočio fizičkom obračunu među dvjema ženama. Anonimni izvor otkrio je da je Montserrat šakom udarila Shakiru pred bivšim nogometašem i njihovo dvoje djece, Sashom i Milanom.

Incident je Shakiru razbjesnio pa se distancirala od bivše svekrve. Iako to nijedna strana nije potvrdila, neki obožavatelji pjevačicu nagovaraju da pokrene tužbu protiv Montserrat i Piquéa, donosi Jutarnji.

Cijela ta nemila scena u javnosti je otkrivena usred Shakirine druge velike brige. Naime, njezina majka Nidia Ripoll, kako pišu britanski mediji, hitno je prevezena u bolnicu, a uzrok je krvni ugrušak. Stanje joj je stabilizirano i izvan je životne opasnosti te bi uskoro trebala biti puštena na kućnu njegu.

19. travanj 2024 23:48