StoryEditorOCM
ZabavaDOSELILA U GRAD

Tko je dubrovačka nevjesta Irina Brajčić koja je oduševila žiri u MasterChefu?

Piše A.Ke.
23. rujna 2024. - 10:00

Irina Brajčić (41) iz Beograda, koja se prije pet godina iz ljubavi preselila u Dubrovniku, oduševila je žiri  u sinošnjoj emisiji u popularnom kulinarskom showu MasterChef. Irina je nekad vodila  bitku s anoreksijom. Danas je njezin put usmjeren prema zdravom životu i kuhanju, a na audiciji je odlučila impresionirati žiri ribljim jelom s više komponenti.

‘‘Tanjur je bio savršen, posložen i to je ono što pokazuje vas. Ekstravagancija, okusi, urednost i potencijal", pohvalio ju je Mario. Stjepan je komentirao kako već dugo nisu vidjeli kandidata koji je uspio pripremiti toliko komponenti na tanjuru bez suvišnih elemenata, a Goran je s oduševljenjem dao svoj konačni pristanak. Irina je s ponosom prihvatila pregaču, svjesna koliko je dug put prošla do tog trenutka.

Irina Brajčić se, kako je napisala na svojoj stranici,  već dvadeset godina bavi umijećem i vještinama zdravog života na svim razinama, kako tjelesnoj, tako i mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj.

Godine 2006. diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi u Beogradu, gdje je kroz teoriju i dugogodišnju praksu stekla mnogo znanja o ljudskom organizmu i načinu na koji ljudsko tijelo funkcionira.

- Učila sam o prehrani i o tome što znači zdrava prehrana. U školi smo također učili kako njegovati tijelo, održavati fizičku vitalnost i kondiciju. Ipak, u školi nas nitko nije učio čime hraniti naš um, našu dušu, naše misli. A sklad uma i tijela neraskidiva je veza, i samo kad su to dvoje u ravnoteži možemo reći da imamo zdrav, kvalitetan i sretan život. Vjerujem da je većina bolesti posljedica neusklađenog tijela, uma i emocija. Nema bolesti koja nije mentalna i emocionalna, jednako kao što je i fizička, zar ne? - napisala je Irina. 

23. rujan 2024 10:02