StoryEditorOCM
ZabavaPazi, snima se

Treća sezona serije o austrijskoj carici Sissi snima se u Zatonu, Trstenome i Konavlima!

Piše DV
23. svibnja 2023. - 16:06
austrijska carica Sissi o kojoj se snima treća sezona serije u Zatonu, Trstenome i KonavlimaaIlustracija, Fb/

Treća sezona povijesne dramske serije “Sissi” snima se u Zatonu, ali i na lokacijama u Konavlima i Trstenome. Lijepu vijest objavili su iz Mjesnog odbora Zaton pohvalivši se kako će špilja Buškova u park šumi Bat u Velikom Zatonu biti kulisa izuzetno popularne serije o voljenoj austrijskoj carici Sissi, koja želi parirati Netflixovoj ‘Kruni‘.

Brotnice, Stravča, Pasjača i Pendža, Trsteno i Zaton Veliki kadrovi su koje ćemo gledati u trećoj sezoni serije o životu austrijske carice i ugarsko-hrvatske kraljice Elizabete Amalije Eugenije od Bavarske, supruge cara Franja Josipa, poznatije pod nadimkom Sissi.

"Elizabeta je mlada žena ispred svog vremena koja se pobunila protiv rigidnih pravila 19.stoljeća i dvora. Upoznaje Franza, kompleksnog vladara koji je odigrao veliku ulogu u oblikovanju moderne europske povijesti. U pozadini ljubomore, intriga i borba moći na habsburškom dvoru izranja borba za slobodu naroda, a publika je dobija uvid u blještavi ali iluzorni svijet u kojemu se mlada Sissi bori za svoje mjesto na dvoru ali i kako bi bila prihvaćena kao vjerodostojna vladarica" - opis je ekranizacije priče o mladoj carici koja je već nekoliko puta prikazana i na filmskom platnu.

20. travanj 2024 04:09