StoryEditorOCM
ZabavaVELIKA TUGA

Zlatko Pejaković je pod sedativima zbog smrti Stavrosa: Bog ga je uzeo sebi. Umro mi je prijatelj, on je imao svrhu...

Piše dv
5. svibnja 2023. - 08:47
‘On je imao svrhu postojati pred publikom. Kao da je znao publiku začarati i onda bi s njom mogao raditi što je htio...‘: rekao je potreseni Pejaković o neprežaljenom kolegiNeja Markičević/Cropix

Smrt pjevača Jasmina Stavrosa duboko je potresla i rastužila domaću glazbenu scenu i njegove brojne kolege i prijatelje, među kojima je i Zlatko Pejaković, s kojim je Splićanin drugovao i surađivao.

Pokojni Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković žarili su i palili koncertnim pozornicama nastupajući pod imenom "Tri mušketira", a slavonski pjevač jučer nije mogao pričati s medijima od šoka, kako je rekla njegova supruga Maja Marija Županović u telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr.

Zlatko se sada oglasio i priznao kako se teško miri s gubitkom prijatelja.

image

Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović snimljeni na zagrebačkom Adventu

Tomislav Krišto/Cropix

"Što da kažem? Bog ga je uzeo k sebi. Umro mi je prijatelj, ali i izvrstan bubnjar, dobar pjevač, iznimno duhovit glazbenik koji je znao s publikom. Eto, to se dogodi, nema ga više", izjavio je Zlatko za Večernji list, za koji je otkrio da je pod sedativima.

image

Poslovna suradnja i veliko prijateljstvo

Tomislav Krišto/Cropix

"On je imao svrhu postojati pred publikom. Kao da je znao publiku začarati i onda bi s njom mogao raditi što je htio. Na jednom od zadnjih nastupa kao Tri mušketira, odradili smo svaki dogovorenih sat vremena nastupa, no u jednom smo se trenutku zainatili i odbili da nam netko govori koliko ćemo pjevati. Pjevali smo, vjerujte, sedam i pol sati", prisjetio se Zlatko tih trenutaka.

image

Pejaković, Stavros i Grdović uspješno su nastupali kao ‘Tri mušketira‘

Neja Markičević/Cropix
image


 

Nenad Opačak/Cropix
30. travanj 2024 22:30