StoryEditorOCM
RukometPOTVRĐENO |

SKUPŠTINA KLUBA Ivo Dragić je novi predsjednik Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, dopredsjednici su...

Piše Tonči Vlašić
24. ožujka 2021. - 09:23

Ivo Dragić, dojučerašnji dopredsjednik, novi je predsjednik Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, dok su za dopredsjednike izabrani Julio Srgota i Spaso Bilić. U Izvršni odbor izabrani su Davor Đurović i Dean Tošović, a u Nadzorni odbor Maro Kulaš, Ivan Škarica i Branimir Karač – rezultat je to Skupštine kluba, koja je održana elektronskim putem protekla dva dana.

Dragić je bio jedini kandidat za predsjednika.

Podsjetnik, Skupštini su prethodili nemili događaji, koji su rezultirali odlaskom većine igrača, koji su počeli sezonu, a koji su tražili odlazak Dragića i koji su na kraju odlučili ne otići na utakmicu u Bjelovar. Taj neodlazak rezultirao je novčanom kaznom i oduzimanjem jednog boda, te se RKHM Dubrovnik našao u situaciji da takav novi slučaj znači njegovo isključivanje iz natjecanja i odlazak u niži rang.

Unatoč činjenici da je prijelazni rok bio završen dan nakon što se trebala igrati utakmica Bjelovar - RKHM Dubrovnik, dubrovački klub je uspio složiti momčad, te je nastavio sezonu. Jedini cilj mu je odigrati sezonu do kraja. I kompletan, prije nemilih događaja, bio je na prikovan na začelju tablice.

U sastavu u kojem je nastavio sezonu teško je očekivati kako će uspjet izbjeći posljednje dva mjesta, koja vode u niži rang, ali već se uvelike govori kako nitko neće ispasti iz lige, kako će se najveći rang proširiti iduće sezone. Osim s prvom momčadi RKHM Dubrovnik je nastavio igrati i s mlađim uzrastima. Prva momčad RKHM Dubrovnik u subotu, 27. ožujka, počinje nastup u LIgi za ostanak. Gost je Gorice.

25. travanj 2024 21:02