StoryEditorOCM
VaterpoloEURO NA MALTI |

DOBILI NIZOZEMSKU Hrvatska će na kraju na EP-u za igrače do 17 godina na Malti igrati za peto mjesto

Piše Tonči Vlašić
17. rujna 2021. - 16:30

Hrvatska će igrati na kraju za peto mjesto na Europskom prvenstvu za igrače do 17 godina, koje završava u nedjelju, 19. rujna, na Malti. Protiv koga, doznat će nakon što se odigra druga utakmica razigravanja za poredak od 5. do 8. mjesta u kojoj se sastaju Italija i Crna Gora.

U prvoj utakmici reprezentacija, koje su dan prije poražene u četvrtfinalu, naši su dobili s 10:7 Nizozemsku, koja je u borbi za polufinale poražena od Srbije,dok su naši izgubili od Mađarske.

Hrvatske je povela s 3:0, nakon izjednačenja nova serija 3:0 za vodstvo 6:3. Bilo je potom 7:5, te 9:6 i konačnih 10:7. Maro Tiozzo je bio naš prvi strijelac s tri pogotka, Toni Mozara je postigao dva, a po jedan Robert Stojanac, Mislav Bakarić, Toni Radan, Marin Čumbelić i Patrik Kolak.

HRVATSKA NA EP

Igrači: Ivan Mauro Čubranić (Primorje EB), Jakov Čosić (Mladost), Mislav Bakarić (Mladost), Roko Bezer (Jadran), Duje Budiša (Mornar BS), Toni Radan (Jadran), Ivuša Burđelez (Jug Adriatic osiguranje), Maro Tiozzo (Jadran), Robert Stojanac (Jadran), Toni Mozara (Jug Adriatic osiguranje), Patrik Kolak (Jug Adriatic osiguranje), Marin Čumbelić (KPK), Vito Janković (Jadran), Luka Omrčen (Mornar BS), Josip Tolja (Jug Adriatic osiguranje).

Stručni stožer, izbornik: Hrvoje Hrestak, pomoćni trener: Jurica Pavičić, trener vratara: Frano Vićan.

18. travanj 2024 19:04