StoryEditorOCM
Crna kronikaGRADAC JE ZAVIJEN U CRNO

‘Anđele moj, nek‘ tebe i tvog brata kojeg si beskrajno voljela povedu u raj...‘

Piše DV
10. travnja 2024. - 10:51

Na društvenim mrežama prijatelji i poznanici opraštaju se od 22-godišnjeg Stjepana i 19-godišnje Katarine koji su sinoć izgubili živote u tragičnoj prometnoj nesreći na predjelu Ratac između Dubrovnika i Slanoga. Stipe, kako su mladića zvali od milja, radio je u Hrvatskom autoklubu u Pločama, a za oboje njihovi prijatelji i poznanici imaju samo riječi hvale. Stjepan je svoju sestru, maturanticu Medicinske škole u Dubrovniku koja je živjela u učeničkom domu, vozio kući u Gradac kad je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s njihovim osobnim vozilom.

Obitelj ima još jedno dijete, najstarijeg sina. Mještani su šokirani ovom nezapamćenom tragedijom u kojoj su život izgubili dvoje mladih. Tužnu vijest objavila je i Općina Gradac te proglasila Dane žalosti.

‘Anđele moj, nek‘ tebe i tvog brata kojeg si beskrajno voljela povedu u raj. A tvojoj obitelji iskrena sućut‘, ‘Primio ih Gospodin u svoje naručje i dao snagu obitelji u ovoj tuzi i boli‘, ‘Obitelji iskrena sućut, da im dragi Bog da utjehu i snagu u njihovoj boli‘, samo su neki od izraza sućuti ovoj tragedijom pogođenoj obitelji.

26. travanj 2024 21:34