StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetUZDANICA KAUBOJA

Lijepa Klara ukrala je srce naše rukometne senzacije: Jednako mu dobro ide i na terenu i u ljubavi

Piše DV/ JL
17. siječnja 2022. - 13:54

Mladi Tin Lučin pridružio se hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na ovogodišnjem Euru 2022. i zaigrao u velikom stilu. Oduševio je na utakmici protiv Francuske gdje je zabio nekoliko sjajnih golova, a odnio je titulu jednog od heroja utakmice protiv Srbije tijekom koje je zabio pet golova, piše jutarnji.hr.

Iako mu je karijera brzo krenula uzlaznom putanjom, jednako mu dobro ide i na ljubavnom putu jer već neko vrijeme ljubi lijepu djevojku Klaru Lučić koja ga dolazi bodriti na svaku utakmicu.

image
Tin Lučin u naletu
Cropix

Tin je na Instagramu objavio nekoliko zaljubljenih fotografija sa svojom djevojkom Klarom Lučić, a i ona je neki dan dala javnosti do znanja kako prati i navija za svog partnera objavom fotografije na svom profilu. "Moj ponos", napisala je Klara u opisu fotografije na kojoj pozira na tribini, u dresu s njegovim imenom. "Moje sve", odgovorio joj je Tin u komentaru na koji je ona napisala "Najviše na cijelom svijetu".

Njih dvoje zajedno žive u Poljskoj u gradu Plock, gdje Tin igra za klub Wisla. Par ne skriva koliko su zaljubljeni, a Klara otvoreno podržava svog uspješnog dečka u karijeri.

27. travanj 2024 17:11