StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNEMA SAMO ŠKOTSKA GAJDE

Nakon bajnog vjenčanja u Dubrovniku Stewarti obilaze ljepote Hercegovine! Mladenka oduševljeno pokazuje kako su ih dočekali u Klobuku odakle su Nicolini Artukovići... Vino, ganga, Neretva...

Piše M. R. K.
6. lipnja 2024. - 15:57

Novopečena gospođa Stewart, Nicole Artukovich, povela je supruga Liama i sina prvi put u Hercegovinu, u Klobuk, mjesto odakle potječu preci njenog pokojnog oca. Nakon što je Liamu pokazala Dubrovnik i Molunat odakle potječe njena obitelj s majčine strane, nova obitelj posjećuje rodbinu i obilazi ljepote Hercegovine, o čemu Nicole redovito izvješćuje na društvenim mrežama.

Da su mladenci ponosni na svoje korijene sa svih strana svijeta pokazali su prošlog vikenda na vjenčanju u Dubrovniku gdje su se vijorile zastave Novog Zelanda, SAD-a, Hrvatske i Škotske, a mladence je svirkom pratio i zvuk škotskih gajdi. U Hercegovini umjesto gajdi dočekao ih je zvuk dipli čiji je video svirke Nicole prenijela i na svom Instagram profilu s opaskom za one koji ne znaju: Da, instrument je od koze“.

Prenosi razdragana nevjesta i slike pitoresknog zavičaja svojih predaka uz nezaobilaznu „Hercegovinu“, Mate Bulića: Kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva…

I njenom svekru poznatom pjevaču Rodu Stewartu i engleski mediji  i društvene mreže ovih dana odaju priznanje što je na sinovu vjenčanju u Dubrovniku okupio svoju mnogobrojnu, miješanu i vrlo povezanu obitelj. Sedamdesetdevetogodišnji Stewart dokazao je kako je kralj prijateljskih odnosa s bivšim suprugama, piše Daily Mail prenoseći fotografiju Stewarta sa suprugom Penny Lancaster i bivšom suprugom Rachel Hunter kako okupljeni poziraju na vjenčanju njihovog  sina Liama u ​​Dubrovniku na kojem se okupila mnogobrojna Rodova obitelj.

 

08. lipanj 2024 13:04