StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOSLJEDNJI OPROŠTAJ |

SUTRA JE POGREB RAJKA DUJMIĆA Počasnu stražu autoru niza pop hitova držat će najpoznatija estradna imena

Piše DV/JL
16. kolovoza 2020. - 11:18
Pogreb Rajka Dujmića, jednoga od najcjenjenijih autora hrvatske pop-glazbe, održat će se 17. kolovoza u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Iako je ranije bilo objavljeno da če se pogreb održati u krugu obitelji bez počasne straže, došlo je do promjena, o kojima je obitelj izvijestila medije.

Posljednji ispraćaj, prenosi jutarnji.hr , bit će događaj otvoren za javnost. Bit će i počasne straže, koja će se izmjenjivati u grupama po četvero ljudi zbog epidemioloških mjera, a koju čine Rajkovi najbliži prijatelji i kolege, izvijestila je obitelj.

U počasnoj straži bit će Ante Gelo, Sandra Hančić, Jasenko Houra, Jacques Houdek, Želimir Babogredac, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Ana Rucner, Vladimir Pavelić, Nataša Mirković, Dragan Rucner, Mario Rucner, Zoran Škugor, Hrvoje Barlović, Vedran Strukar, Emilija Kokić, Nenad Ninčević, Vlado Kalember, Jasna Zlokić i Fedor Boić.

Prigodne govore održat će Nenad Ninčević i Antun Tomislav Šaban.

Podsjetimo, poznati kantautor je preminuo od posljedica teške prometne nesreće u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore, koja se dogodila kada je izgubio nadzor nad automobilom i sletio u provaliju.
18. travanj 2024 17:36