StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetVELIKI PROBLEM

Ušla je u sinovu sobu, pomakla krevet i skamenila se pred prizorom: ‘Roditelji, provjeravajte, ja ne znam što da radim‘

Piše mozaik sd
15. siječnja 2024. - 21:58

Carrie, majka osmero djece iz britanskog Manchestera, šokirala je korisnike društvenih mreža nakon što je na TikToku objavila što je pronašla dok je čistila spavaću sobu svog sina. Pomaknula je krevet kako bi što bolje očistila sobu i našla velike mrlje od plijesni na zidovima. Odmah je upozorila ostale da ne čine istu grešku kao ona, piše Slobodna Dalmacija.

"Ljudi, zato je toliko važno povremeno premjestiti svoj namještaj i provjeriti iza kreveta i namještaja. Zapravo sam čistila iza kreveta svog sina kad sam shvatila da je iza njega ogromna količina plijesni. Zapravo sam ovo očistila prošli tjedan i zaboravila na to. Onda sam ovaj tjedan pomislila: ‘Sad ću otići iza njegovog kreveta i očistiti ga‘ jer to radim svaki tjedan. Plijesan se vratila i ne znam što da radim." rekla je Carrie.

Problem je pokušala riješiti popularnim sredstvom za uklanjanje plijesni, ali bezuspješno. "Znam da će se to vratiti", rekla je Carrie i dodala da je razmišljala o kupnji odvlaživača kako bi riješila problem. Dodala je da će neko vrijeme krevet odmaknuti od zidova da vidi hoće li to pomoći, prenosi Mondo. 

Podsjećamo, vlaga i plijesan, osobito zimi, mogu izazvati brojne zdravstvene probleme. Potencijalni znakovi upozorenja mogu uključivati ​​suzne oči, svrbež kože, začepljenost i metalni okus u ustima. Udisanje sitnih čestica može izazvati alergijsku reakciju u sinusima i plućima, što dovodi do trajne blokade dišnog sustava, napominju stručnjaci. Netko tko je "otrovan" plijesni također može osjetiti maglu u glavi, kao što su nejasnoća i zbunjenost. Pogledajte što je majka pronašla iza kreveta:

03. svibanj 2024 19:58