StoryEditorOCM
KulturaU DVORU

‘Puccini za sva vremena‘, u utorak na Međunarodnom festivalu opernih arija Tino Pattiera

Piše M. R. K.
24. lipnja 2024. - 11:27

Međunarodni festival opernih arija Tino Pattiera nastavlja se koncertom u utorak 25. lipnja, a nosi naziv Puccini za sva vremena. Povodom obilježavanja 100. godišnjice smrti Giacoma Puccinija, operni pjevači, sopranistice Nikolina Pinko Behrends i Sara Žuvela, mezzosopranistica Joanna Dobrakowska, tenor Roko Radovan i bariton Georg Lehner uz pijanisticu Stefani Grbić izvest će neke od najljepših arija arije vječnih Puccinijevih opera kao što su „Tosca“, „Madama Butterfly“, „La Bohème“, „Djevojka sa zapada“ i „Manon Lescaut“. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

MFOA Tino Pattiera organizira Dubrovački simfonijski orkestar uz podršku Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Ulaznice za koncert su dostupne u uredu DSO-a (Slanica), u Luži, agenciji Perla Adriatica i online u sustavu ulaznice.hr, a građani na blagajni DSO-a ostvaruju popust od 30% kao i niz drugih pogodnosti o kojima se mogu informirati na broj 091 613 7314.

24. lipanj 2024 11:28