StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNATJEČAJ ZA ŽENSKO PODUZETNIŠTVO

KRUG traži poduzetnicu godine

Piše DV
27. travnja 2017. - 13:26

Natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine, poduzetnicu godine u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2016.



Hrvatska udruga poslovnih žena Krug raspisala je javni natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine, poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2016.


Pravo prijave imaju sve poduzetnice, poduzetnice u kategoriji socijalnog poduzetništva, obrtnice, predsjednice uprava, članice uprava, članice uprava-direktorice i direktorice. Uvjete natječaja i informacije o načinu prijave zainteresirane poduzetnice mogu pronaći na web stranici udruge Krug. Dokumentaciju trebaju dostaviti najkasnije do 9. svibnja 2017. godine (pečat pošte) na adresu:

HRVATSKA UDRUGA POSLOVNIH ŽENA KRUG
Ilica 5 – Oktogon
10 000 ZAGREB

uz naznaku na omotnici "ZA NATJEČAJ".

Sudjelovanjem u izboru za najbolju poduzetnicu i menadžericu pridonosite promidžbi vaših sposobnosti i kvaliteti upravljanja vašom tvrtkom, promidžbi vaše tvrtke, ali i ukupnom položaju poduzetnica i poslovnih žena u Republici Hrvatskoj, kažu organizatorice natječaja

01. srpanj 2024 20:36